Laghetto DolceVita,
het ultieme
vakantie gevoel,
bij u thuis!

De zomer, iets waar wij met z'n allen vreselijk naar uitkijken. Lange dagen, warme temperaturen en proberen die zonnestralen zoveel mogelijk te absorberen.

De zomers in Nederland, en dan vooral die van 2021, blijkt heerlijk warm te zijn waarbij verkoeling een prettig gegeven is. En voor dat laatste hebben wij een prachtig stijlvolle oplossing, zonder ingewikkelde constructies!

TopSun zwembaden is officieel dealer en expert van Laghetto Piscine. Een Italiaans, elegant en modulair op te bouwen zwembad dat het pronkstuk wordt van uw tuin. Maak kennis met deze prachtige zwembaden en de mogelijkheden!

Laghetto Dolce Vita Rattan

1. Configureer uw
zwembad naar 
eigen wens.

Het Laghetto DolceVita Zwembad Model is in een grote diversiteit aan afmetingen verkrijgbaar, waarbij er verscheidene opties worden aangeboden om dit prachtige zwembad naar wens te configureren.

Selecteer het model, materiaal voor de ombouw en de kleur. De Laghetto DolceVita is zelfs verkrijgbaar met verwarmd water module en als stand-alone unit waarbij de techniek in de ombouw verwerkt is.

Bereken direct uw prijs

Vraag offerte aan
Laghetto Dolce Vita Rattan

DolceVita Rattan

Prijzen v.a € 9.829,00.-


De Laghetto DolceVita Rattan kenmerkt zich door de composiet houtlook rand aan de bovenkant van de ombouw. De kunstof gevlochten ombouw panelen zijn uit te voeren in Koffie en Grijs.

Laghetto Dolce Vita Diva

DolceVita DIVA

Prijzen v.a € 10.470,00.-


De Laghetto DolceVita Diva is te herkennen aan de doorlopende kunstof gevlochten ombouw rondom. Eén strak geheel, een lust voor het oog. Verkrijgbaar in de kleuren Laghetto Wit en Grijs.

Laghetto Dolce Vita Diva LTI

DolceVita DIVA LTI

Prijzen v.a € 14.412,00.-(3.00 x 5.00)


De Laghetto DolceVita Diva LTI is gelijke aan de Diva, alleen met de techniek verwerkt in de ombouw. Een perfecte stand-alone oplossing mocht er in de nabijheid geen techniekruimte beschikbaar zijn.1. Selecteer een exterieur ombouw van gevlochten kunststof zodat het DolceVita zwembad aansluit bij het design van uw huis of huidige tuinset. 

Image
1. Koffie

Image
2. Laghetto wit

Image
3. Grijs2. Selecteer een binnenvoering naar keuze. 

Image
1. Wit

Image
2. Licht blauw

Image
3. Beige


2. Een perfect formaat zwembad,
voor elke situatie.


De Laghetto DolceVita zwembad series is verkrijgbaar in tal van afmetingen waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van uw beschikbare ruimte.
Zie onderstaande maatvoering(meters) en selecteer uw meest geschikte variant.

Bereken direct uw prijs

Vraag offerte aan
Laghetto Dolce Vita Diva White

DolceVita Diva - Rattan

 

Image
DolceVita Diva - LTI

Image

Een zwembad,
waar u op kunt vertrouwen.


Uiteraard heeft een zwembad onderhoud nodig. Het prachtige van de Laghetto DolceVita Series is dat alles al voor u is uitgedacht. 
Naast het geweldige design is de Laghetto DolceVita Series namelijk ook voorzien van diverse high-tech standaard opties.
Zo is de Laghetto DolceVita Series standaard voorzien van een ultra duurzaam polyster zeil, state-of-the-art pomptechniek inclusief skimmer, trap, bodemstofzuiger en één of twee led lichtspot.


Laghetto Dolce Vita options
Een sterke en duurzame constructie


Zeer sterke voering van duurzaam polyester
en polymeer in verscheidene kleuren uit te voeren waardoor uw water prachtig oogt in de zon.

Trevira PVC gecoate liner: Specificaties: 430kg/5cm - DIN 53354

Het frame van dit design zwembad is gemaakt uit Magnelis staal/zinkmagnesium met epoxycoating (ZMSV-TEC technologie)


Laghetto Dolce Vita Skimmer
Exclusief FluidraPool zandfilter systeem en waterbehandeling.

Krachtig zandfiltersysteem afgemeten op uw DolceVita model. Naar verlang de grote van het zwembad wordt er een passend zandfilter meegeleverd(6 - 15 M3 h). De stofzuiger kan worden aangesloten op de skimmer waardoor u eenvoudig de bodem kan reinigen.


Laghetto Dolce Vita Wicker panel
Witte LED-spot(s).
Spot met hoge helderheid.

Verlicht uw bad op die mooie zomerse avond met helder wit licht. Afhankelijk van het model wordt de DolceVita uitgerust met één of twee LED-spots. Standaard worden de DolceVita Diva & LTI met aluminium trap geleverd. De Rattan is uitgevoerd met een veilige opklapbare trap(kunststof/alu.)


Klaar om uw tuin om te toveren tot een zwemparadijs? 
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!


Bereken direct uw prijs

Laghetto Dolce Vita Diva Grijs
Logo Laghetto
Image


Veelgestelde vragen

Image

Standaard biedt Laghetto 2 jaar garantie op de techniek en 5 jaar garantie op de liner + constructie.

Verder kunnen wij melden dat bij normaal gebruik en goed onderhoud de Laghetto producten voor jaren lang plezier moeten zorgen. Laghetto is een zusterbedrijf van AstralPool en werkt louter met bewezen van A-kwaliteit materialen.

ImageImage